eat!じゃろ広島飲食店ガイドブック

2000年の創業以来、広島のラーメ ンシーンを牽引する店。看板メ ニューの「赤うま」は、一昼夜かけて 煮出した濃厚な本格豚骨スープに、 特製辛味噌と自家製香油をプラス した革新の一杯。自家製の細麺、多 彩なトッピング、有田焼のオリジナ ル丼など細部までこだわり、最後の 一滴まで飽きさせない。 Gaba has been leading Ramen business in Hiroshima since its opening in 2000. The signature menu is “Aka-uma”. Pork bones are simmered for a whole day & night to be authentic broth with specially made spicy miso and aromatic-vegetable oil. House-made thin noodles make magnificent Ramen with various toppings of your choice in a custom-made porcelain bowl. Such careful attention to what is served makes customers satisfied right down to the very last drop of the broth. Traditional, but innovative Tonkotsu Ramen こく味「赤うま」 特製辛味噌の豊かなこくと、香味野菜から 作った香油の風味が口の中に広がる。 “Aka-uma”, thick flavor The rich, thick flavor of spicy miso and aromatic vegetable oil spread in the mouth. 11 伝統 と革 新の 豚骨 ラー メン

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