eat!じゃろ広島飲食店ガイドブック

広島市南区皆実町4-9-30 082-254-3903 11:00~14:30、 17:00~21:00 月曜日 4-9-30 Minamimachi, Minami-ku,Hiroshima City 082-254-3903 11:00~14:30,17:00~21:00 Hana 休 「はな」のお好み焼きは、じっくり蒸 らしてキャベツの甘みを引き出す のがポイント。そばは、磯野製麺の お好み焼き専用生麺。茹でてから 焼き上げることで、外はパリッ、中 はもっちりとした食感を生み出し ている。 The key to Hana's okonomiyaki is slow steaming to bring out full sweetness of the cabbage. The noodles specially made for okonomiyaki are boiled before cooking to create the special texture: crispy outside and soft-chewy inside. Bring out full sweetness by steaming on the teppan はな お好み焼き Okonomiyaki Closed days /Mon Niku-tama-soba 肉玉そば かきほうれん Oysters on spinach 豚足 Tonsoku(pork foot-part) 15 蒸 らし 焼きで 甘 み引 き出 す

RkJQdWJsaXNoZXIy NDU4ODgz