eat!じゃろ広島飲食店ガイドブック

広島市東区馬木4-1449-2 082-899-5773 10:00~19:00 月曜日(祝日の場合は営業) 馬木てづくり工房 おかちゃん 4-1449-2 Umaki,Higashi-ku, Hiroshima City 082-899-5773 10:00~19:00 Closed days/Mon(Open on national holidays) Umakitezukurikobo Okachan ENGLISH MENU MENU 休 アジア料理 Asian 手作りの「広島肉まん「」広島肉しゅうまい」が人気の店。広島県産の 霜降り豚肉や藻塩、しょうゆなど、地元の食材を生かしてジューシー に仕上げている。テイクアウトでアツアツを味わってみて。 Handmade “Hiroshima meat bun” and “Hiroshima shumai meat dumpling” loved by locals. Gravy-full buns are made from Hiroshima-produced ingredients: marbled pork, algae salt and soy sauce. Why not try a steaming hot take-out? Steaming hot meat buns full of gravy Homepage 広島肉まん Hiroshima meat bun よもぎあんまん Yomogi herb sweet bean-paste bun 広島肉しゅうまい Hiroshima shumai meat dumpling 27 肉 汁たっぷ り 肉まん

RkJQdWJsaXNoZXIy NDU4ODgz