eat!じゃろ広島飲食店ガイドブック

広島市中区袋町2-19 2・3階 082-545-7000 11:30~14:30、17:00~23:00(月~木、 日曜日)/17:00~24:00(金、土曜日) 不定休 魚樽袋町支店 2・3F, 2-19 Fukuromachi, Naka-ku, Hiroshima City 082-545-7000 11:30~14:30,17:00~23:00(Mon~Thu, Sun)/17:00~24:00(Fri,Sat) Uotaru FukuromachiShiten ENGLISH MENU CARD HELLO 休 居酒屋 和食 Izakaya Washoku 店内に生簀を備え、鮮度抜群の魚料理が自慢の店。他店で はなかなか見かけない「穴子活き造り」は、コリコリとした 食感と上品なうま味で感動必至。種類豊富な広島の地酒 と一緒に堪能しよう。穴子たれ焼丼はボリューム満点。 Super fresh fish dishes are our pride. Fish is kept fresh in the inside fish tank before preparation. The “conger eel sashimi,” not easily found at other restaurants, is sure to impress with its crispy texture and elegant flavor. Enjoy it with a wide variety of Hiroshima's local sake. The Anago Tareyaki-don(bowl of rice with grilled conger eel)is sure to be satisfactory. Outstanding freshness of the fish dishes 広島市中区 薬研堀3-8 082-546-0001 17:00~24:00 日曜日 休 Closed days/Irregular A bowl of rice with grilled conger eel (available only at UotaruFukuromachiShiten) 穴子たれ焼丼 (魚樽袋町支店のみ提供) Uotaru sashimi in a wooden box (for two persons ) 魚樽升盛り (写真は2人前) 穴子活き造り (3,500円前後※仕入れ状況によって異なる) Conger eel sashimi (around 3,500yen, changes depending on availability) 3-8 Yagembori, Naka-ku, Hiroshima City 082-546-0001 17:00~24:00 Closed days/Sun Uotaru Honten UotaruHonten UotaruFukuromachiShiten 魚樽本店 52 鮮 度抜 群 の魚 料 理 に感 動

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