eat!じゃろ広島飲食店ガイドブック

FREE ENGLISH MENU A5ランクの黒毛和牛を、和食の技を尽くし た前菜や椀物、寿司などのコース仕立てに する肉割烹。店内はカウンター席のみで、 料理人の妙技を間近で見られる。臨場感あ ふれる演出で、特別な時間を過ごして。 A5 black wagyu is served as a Washoku-style course meal: an appetizer, soup, sushi, and main dish. Enjoy a chef’s magnificent skills up close and have a fantastic time at the counter seating. A5 wagyu dinner served on the counter table CARD HELLO 広島市中区堀川町 1-25 岡辺ビル4F 082-567-5370 17:00 ~ 23:00 日曜日 肉割烹 幹の3 4F Okabe Bldg. 1-25 Horikawacho, Naka-ku, Hiroshima City 082-567-5370 17:00~23:00 Nikukappo Kan3 休 和食 肉料理 3店舗共通 3店舗共通 For all the three restaurants Washoku Meat Closed days/Sun One-bite sized Beef Cutlet sandwich For all the three restaurants 名物一口カツサンド Meat sushi 肉寿司 65 A 5和 牛 のカウンターディナー くつ ろ ぎ空 間 で 炭 火 焼 きを

RkJQdWJsaXNoZXIy NDU4ODgz