eat!じゃろ広島飲食店ガイドブック

黒毛和牛を中心にした厳選素材を、新感覚の和食で 楽しめる店。サクッと揚げたての天ぷらにも注目。 船橋の市場から仕入れた本鮪や黒毛和牛 などを、カジュアルな空間で提供する店。素 材の繊細なおいしさを、備長炭の強い火力 で引き出している。 You can have a new style of Japanese cuisine from Kuroge Wagyu and other carefully selected ingredients. Do not forget to try freshly fried, crispy tempura. Creative meat dishes and tempura are the pride of this restaurant 休 広島市中区胡町 3-27 W@Oビル6F 082-569-6955 17:00 ~ 23:30 無休 肉割烹 幹の弐 天ぷら 6F W@O Bldg. 3-27 Ebisumachi, Naka-ku, Hiroshima City 082-569-6955 17:00~23:30 Nikukappo Kan2 Tempura Closed days/Open 365 days Homepage 休 広島市中区堀川町 1-19 オカモトビル4F 082-245-9497 17:00 ~ 23:30 無休 肉割烹 幹 本店 4F Okamoto Bldg. 1-19 Horikawacho, Naka-ku, Hiroshima City 082-245-9497 17:00~23:30 Nikukappo Kan Honten Closed days/Open 365 days Homepage 創作肉料理と天ぷらに注目 One-bite sized Menchi Cutlet Burger 一口メンチカツバーガー Seasonal vegetable tempura 旬野菜の天婦羅 Charcoal grilled aitchbone of Japanese black Wagyu Hokkaido salmon roe and minced fatty-beef on rice 黒毛和牛イチボ 炭火焼き 北海道いくらと牛とろフレークご飯 This restaurant serves blue fin tuna and black wagyu in a relaxing atmosphere. The delicate taste of the ingredients is brought out through the strong heat of Binchotan charcoal. Charcoal grilled foods in a relaxing atmosphere 2023年6月 JR広島駅そばに新店オープン予定 New restaurant scheduled to open near JR Hiroshima Station on June, 2023 66 A 5和 牛 のカウンターディナー く つ ろぎ 空間 で 炭 火 焼 き を

RkJQdWJsaXNoZXIy NDU4ODgz