蒸らし焼きで甘味を引き出す
「はな」のお好み焼きは、じっくり蒸 らしてキャベツの甘みを引き出すのがポイント。そばは、磯野製麺のお好み焼き専用生麺。茹でてから焼き上げることで、外 はパリッ、中はもっちりとした食感を生み出している。
Bring out full sweetness by steaming on the teppan
The key to Hana’s okonomiyaki is slow steaming to bring out full sweetness of the cabbage. The noodles specially made for okonomiyaki are boiled before cooking to create the special texture: crispy outside and soft-chewy inside.
店舗情報 Shop Infomation
shop | はな Hana |
address | 広島市南区皆実町4-9-30 4-9-30 Minamimachi, Minami ku,Hiroshima City |
tel | 082-254-3903 |
open | 11:00~14:30, 17:00~21:00 |
close | 月曜日 / Mon |